BORCA İTİRAZ (İCRA DAİRESİNE)

By | 17:11:00 Leave a Comment





İSTANBUL ANADOLU ****. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NE


DOSYA NO .          :** ESAS

İTİRAZ EDEN :********


ALACAKLI :

KONU         : Yukarıda bilgileri yazılı takibe, yetkiye, borca, takip dayanağına ve tüm ferilerine ilişkin itiraz dilekçemizi sunulmasıdır. 

AÇIKLAMALAR:

Sayın Müdürlüğünüzün yukarıda bilgileri yazılı dosyası üzerinden dosya borçlusu konumundaki müvekkil aleyhine (örnek 7)  icra takibi başlatılmıştır. Yasal süresi içerinde itirazlarımızı  sunuyoruz.
YETKİYE İTİRAZ EDİYORUZ. Yetkili icra müdürlüğü Antalya icra müdürlüğü'dür.
Sayın Müdürlüğünüz nezdindeki iş bu dosya borçlu konumundaki DOSYA BORÇLUSU MÜVEKKİLin ALACAKLI KARŞI TARAFA HERHANGİ BİR BORCU YOKTUR. BORCUN TAMAMINA İTİRAZ EDİYORUZ.

Hal böyle olunca, yukarıda bilgileri yazılı icra takibine, ödeme emrine,  takip dayanağına, gecikme zammına,  işlemiş ve işleyecek faiz oranına,  borcun tamamına, ve tüm ferileri ile yetkiye itiraz ediyoruz.  Bu bağlamda, takip dayanağını kesinlikle kabul etmiyoruz, itiraz ediyoruz.. 

SONUÇ VE İSTEM    : Yukarıda arz ve izah ettiğimiz nedenlerle Müvekkil aleyhine takip başlatılmış ise de dosya borçlusu müvekkil şirketin alacaklı karşı tarafa herhangi bir borcu olmadığından dolayı İCRA TAKİBİNİN DURDURULMASINA KARAR VERİLMESİNİ ve Yetki itirazımın kabulüne karar verilmesini bilvekale TALEP EDERİM.21.03.2019

İtiraz Eden Vekili;



Not: Kararın karşı tarafa tebliği için masraf uyap üzerinden yatırılacaktır.






Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: